jesus i rymden





























Så jag ångrar att jag konfirmerade mig. Jag tyckte det var lite dumt när jag forskade djupare inom buddismen, en så mycket vettigare religion. Sedan går man på cosmonova och tänker utanför atmosfären och då blir saker genast annorlunda. För en stund jämförde jag religion med påskharen och jag lutar fortfarande åt det hållet. Alltså hur kan något "allsmäktigt what ever" ha skapat detta och bry sig om detta när det finns så mycket mer. SÅ MYCKET MER. Ingenting spelar någon roll! Vi behöver ingen gud när det ändå är så värdsligt allt ihop. Det här är verkligen ingenting. Det här bilderna kanske kan få mig att ändra mig. hehe. Han är ju så fin den där Jesus. Och oj vad jag kommer ångra att jag publicerar det här. jaja.   //rymdräven

3 kommentarer:

  1. Äh - vet du. Universum skiter i om du har konfirmerat dig. Och det gör jag med. Och buddhismen. Vi tycker att du är foxy ändå rymdräven!

    SvaraRadera
  2. DU ÄR SÅÅÅÅ BRA MONIE! <3 <3
    och vet du. snart ska DU få maffigaste inlägget med alla dina tips! du vet ju som en hel rymdblogg som hållt på i flera ÅÅÅRRR!!

    K Y S S A R

    SvaraRadera
  3. jesus med tefaten = ball bananbralla

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Min och min bruds blogg om annat än rymden: mlithefoto.blogspot.com